توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی سپاهان و شمس آذر در جام حذفی | آخرین فرصت مورایس؟

  • کد خبر: ۲۱۵۱۶۵
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
تاریخ و ساعت بازی سپاهان و شمس آذر در جام حذفی | آخرین فرصت مورایس؟
تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و شمس آذر قزوین برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی رودرروی هم قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های سپاهان و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۷:۳۰ فردا (دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان مقابل هم قرار می‌گیرند. تیم میزبان این روز‌ها در بدترین فرم خودش قرار دارد و در ۶ بازی متوالی گذشته اش شکست خورده و اگر در این بازی هم از گردونه مسابقات جام حذفی کنار برود بعید نیست که مدیران اصفهانی عطای کار با مورایس را به لقایش ببخشند. سپاهان فصل را خوب شروع کرد، اما احکام عجیب و غریب انضباطی علیه این تیم باعث شد تا سقوط آزاد این تیم آغاز شود. جالب اینکه یکی از شکست‌های طلایی پوشان دیار زاینده رود مقابل همین شمس آذر و در خانه حریف رقم خورده است.

سپاهان در حالی به مصاف شمس‌آذر می‌رود که آریا یوسفی را به دلیل مصدومیتی که هشت هفته طول می‌کشد در اختیار ندارد و همچنین سیاوش یزدانی، مدافع میانی این تیم نیز به دلیل محرومیتی که ناشی از اخراج در آخرین بازی دوره قبل جام حذفی است در دیدار فردا غایب خواهد بود. علاوه بر این رضا شکاری، وینگر چپ سپاهان نیز به‌تازگی مورد غضب مورایس قرار گرفته است و در کنار فرشاد احمدزاده و محمد کریمی که دچار مصدومیت خفیف هستند از بازیکنانی به‌شمار می‌رود که شاید فردا در ترکیب اصلی قرار نگیرند.

در سوی مقابل هم شمس آذری قرار دارد که در دور رفت لیگ برتر عنوان پدیده لیگ را به خودش اختصاص داد، اما در دور برگشت و با فروش ستاره‌های خودش نتوانست عملکرد نیم فصل اول را تکرار کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->