جباری در آستانه معرفی رسمی به عنوان سرمربی استقلال احتمال تداوم حضور حسین‌نژاد در تیم دینامو مخاچ‌قلعه شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش درپی حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بیانیه باشگاه استقلال درپی شهادت فرماندهان سپاه در حملات رژیم صهیونیستی نوجوان تکواندوکار کشورمان به شهادت رسید (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پایان کار پیولی و النصر نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اسلوونی (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) | باخت میلی متری بلندقامتان در ریو ویدئو | احترام نظامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران در لیگ ملت‌ها خسارت واردشدن به کمپ تیم ملی، در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات اسرائیل به ایران محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران توسط ورزشکاران + عکس پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی سپاهان و شمس آذر در جام حذفی | آخرین فرصت مورایس؟

  • کد خبر: ۲۱۵۱۶۵
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۵
تاریخ و ساعت بازی سپاهان و شمس آذر در جام حذفی | آخرین فرصت مورایس؟
تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و شمس آذر قزوین برای صعود به مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی رودرروی هم قرار می‌گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های سپاهان و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۷:۳۰ فردا (دوشنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۲) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان مقابل هم قرار می‌گیرند. تیم میزبان این روز‌ها در بدترین فرم خودش قرار دارد و در ۶ بازی متوالی گذشته اش شکست خورده و اگر در این بازی هم از گردونه مسابقات جام حذفی کنار برود بعید نیست که مدیران اصفهانی عطای کار با مورایس را به لقایش ببخشند. سپاهان فصل را خوب شروع کرد، اما احکام عجیب و غریب انضباطی علیه این تیم باعث شد تا سقوط آزاد این تیم آغاز شود. جالب اینکه یکی از شکست‌های طلایی پوشان دیار زاینده رود مقابل همین شمس آذر و در خانه حریف رقم خورده است.

سپاهان در حالی به مصاف شمس‌آذر می‌رود که آریا یوسفی را به دلیل مصدومیتی که هشت هفته طول می‌کشد در اختیار ندارد و همچنین سیاوش یزدانی، مدافع میانی این تیم نیز به دلیل محرومیتی که ناشی از اخراج در آخرین بازی دوره قبل جام حذفی است در دیدار فردا غایب خواهد بود. علاوه بر این رضا شکاری، وینگر چپ سپاهان نیز به‌تازگی مورد غضب مورایس قرار گرفته است و در کنار فرشاد احمدزاده و محمد کریمی که دچار مصدومیت خفیف هستند از بازیکنانی به‌شمار می‌رود که شاید فردا در ترکیب اصلی قرار نگیرند.

در سوی مقابل هم شمس آذری قرار دارد که در دور رفت لیگ برتر عنوان پدیده لیگ را به خودش اختصاص داد، اما در دور برگشت و با فروش ستاره‌های خودش نتوانست عملکرد نیم فصل اول را تکرار کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->